ock så nästa...

Fabulös litet födelsedagsfirande igår( trots skitväder), ja det måste jag faktiskt säga. Förutom förträfflig mat ( lite italiensk buffe över det )och en massa fina blommor o lite presentöppning så höll hjärtat på att smälta helt när Alvin 3 och Vilmer 1 1/2 kom och gav mig egengjorda teckningar målade på dagis :) då ville jag bara hålla om dem o krama om dem i minst 3 timmar men det gjorde jag förstås inte eftersom de var tvugna att åka hem oxå :)

Jag e ju ingen talare... nej då skall inte hålla nån slags lång tirard här,  men fan va söta ni e som hörde av er på ett eller annat sätt igår, grymt uppskattat,I miss you all very much... har dock fått lite pengar så man kanske skulle ta tag i saken o kanske köpa årskort på sj o åka runt o våldgästa er i sommar :) ja vi får väl se hur det lider...(men det hade varit kul:)

annars, naturligtvis strålande solsken o varmt IDAG haha, skall vara duktig idag o försöka vara på jobbet tills arbetsdagen e slut ( i så fall första gången på hela veckan:) men men, kanske kan man gå lite tidigt idag med, skall vara sporty o gå o träna senare idag hade jag tänkt, får se hur länge jag e motiverad (jag hoppas på hela dagen) så nu skall jag fortsätta jobba, men bara lite grann :)
pöss o kram på er alla

:)

Ja, idag e det faktiskt ingen vanlig ordinär dag, trots att det som vanligt ösregnar ute och är ganska kallt. I dag tar jag steget till att ytterligare närma mig 25-års balunsen nästa år. Ja det ni, ja nog måste jag säga att jag vaknade upp imorse och i alla fall kände mig lite äldre med den följden att jag också var stelare i kroppen, kan i och för sig även bero på att jag sedan 3 dagar tillbaka ligger på flortunn madrass ihopknödd i arbetsrummet, eftersom vi haft besök av faster o farbror. Så vi låter det vara osagt:)

Blev i alla fall väckt med lite raspande födelsedagsvisa. Sedermera lite skönsång på jobbet av arbetskamrater, mycket trevligt på det hela taget. Skall ha lite kalasaktigt i eftermiddag då jag skall agera som den värdinna jag i alla fall försöker vara ibland:) sedermera lite post-birthday dinner med vänner på maharani på fredag, skall bli huurr kul som helst, synd bara att det inte fanns fler som kunde komma hit ( ni vet vilka ni är :)

annars e det som sagt bara två dagar kvar på praktiken, och ev lite jobb på dagis pågång tills semstern börjar sweet sweet skall det bli, hoppas på bättre väder bara....och att vi snart syns, jag saknar er

ha det gott allihopa
stora kramisar


filosoferar....

jaa, här sitter jag o filosoferar lite såhär på arbetstid, har nu lyckats få ihop en någorlunda praktiktapport, absolut inget visa upp men den e i alla fall färdig nu, så hurra, något har jag  iaf uträttat idag:), jag utbrister i ett litet hurra eftersom jag nog inte kommer göra så mycket mer vettigt idag, skall dock vara lite viktigt idag då jag skall på möte vid 13 tiden, Vi skall disskutera folkhälsodagarna som går av stapeln i november..... (ja ni förstår det skall bli skönt att sluta på Mimers då:)

Sedermera en liten sväng till Göteborg för att hämta upp lite mat tills imorgon då det blir lite kalas, kanske en tur på avenyn när man ändå är i närheten, eller en sväng förbi moster.... eller åka till landvetter o bara ta en restresa nu när strejken e över, eller bara ligga på soffan o filmfrossa:) ja just nu låter vilket som väldigt fint faktiskt, har grym migrän just nu o skulle gärna vilja vara nån annanstans :)
 ja, förresten fine Erik (som jag talat om förut) var här för en stund sen o hämtade sin låda med grejer, dock vet jag nu att han har flickvän, så det är ganska dödfött hehe:) ja, fast det finns ju mer fiskar i havet eller hur är det nu man nu brukar säga.??

annars så ser jag hemskt mycket fram emot middag med Jenny, Lisa, Carina(kanske?) o ev Johanna på fredag,
då är det indiskt för hela slanten som gäller, jag har varit så glad hela denna veckan (ja, jag vet det är bara tisdag idag) men så är det, tror inte veckan kan bli så mycket bättre.  Sen e det semester för hela slanten, skall som sagt upp o avlasta min kusin lite, det skall oxå bli jättekul. Flyga är ju dock inte riktigt min favvosysselsättning (får ångest vid start o landning) men måste man så måste man

nepp nu e det äääääntligen lunch här på Kultur o fritid
ha det bra allihopa
over and out

sista långa veckan....

jaaaa, sista måndagen på sista praktikveckan, skall bli såå skönt att sluta här sen. Har inte gjort så mycket vettigt på praktiken de sista två veckorna och kommer inte göra så mycket vettigt denna veckan heller så personligen skall det bli skönt att sluta. Vet inte riktigt om jag kommer sakna Mimers, eller det kommer jag väl, har ju blivit jättebundis med alla bibliotekarier :) o Ida Anneli kommer jag ju sakna men annars så näe, men det är klart man har ju snappt upp en del och lärt sig lite grann hur det går till på förvaltningar o det är ju bra.

Har i alla fall kommit till nån slags livsinsikt, eller ja, den kom redan förra veckan:) men har i alla fall kommit på att det inte är kultursekreterare jag vill bli. Trots alla olika projekt som genomförs och det stora pluset att man både får göra administrativa saker och vara ute på fältet så är det nått som tar emot. Skall verkligen försöka hitta min väg i livet ( oj nu lät det klysigt (stavas det så??) men iaf. skall försöka börja med detta så snart som möjligt

Annars, ja internet har bara inte velat fungera i helgen så lite avskärmad har jag känt mig så det blir till skriva av sig på jobbet:) faster o farbror från Piteå kom igår för snabbvisit tills onsdag, fabulöst och oj va snabbt man kommer in i att prata norrländska igen haha. Efter ca 5 min snackade så börjar man återigen säga schooo (alltså jo då) o säga fraser man aldrig annars använder sig av typ, jamen visst är det väl så, haha. Men det är klart, nästa måndag blir det mer, då drar jag upp till mina små ögonstenar igen, skall bli sååå kul, skall bounda med lilly 1 1/2 år och agera som den bästa lillmoster jag är...

nej tack, jag har pojkvän....

Ja, mycket skall man vara med om innan öronen, nej då inte örönen kanske men innan man hinner ta sig från badhuset kanske :) Fortsätter på temat uttråkad, sitter just nu o försöker se aktiv ut medan ida o åsa är på möte. Har dock inget vettigt att göra just nu.
Dock kan jag berätta om en liten incident igår. Eftersom jag även igår inte hade något vettigt att göra så skolkade jag från jobbet redan vid klockan 15 för att dra mig till badhuset för att simmma min vanliga runda ( ja, jag vet, försöker o få det att låta som jag är mer sportig än jag är, fast två gånger simmning på två dagar, lite impad av mig själv är jag allt:) I alla fall så var det sånär tomt på badet, förutom jag o två små andra småpojkar som simmade brevid. När jag nästan e färdig så kommer det indragandes 3 killar 20-25 års åldern med utländskt ursprung, skulle gissa mellanöstern någonstans. Jag e nu helt färdig o står i tar igen mig i bassängen när den ene börjar ropa:

- ehh du tjejen, hur gammal är du?
- jag bara ehh 24
-jaha för du vet min kompis där borta undrar om du har pojkvän
- (jag med lite panik i rösten bara ahhh, det har jag så...
- jaha för han ville ha ditt nummer
-jag nu helt inrutad i mitt samboliv svarar då,att tyvärr men jag jag som sagt redan pojkvän
- jaha men vill du inte ge numret i alla fall, du vet man skall utvidga bekantskapkretsen?
- hmm nej tack det är bra, men tackar som frågar

sedermera försöker emma så smidigt som möjligt utan att för den skull tappa bikinin(sååå sjukt använd att sömmarna här börjar lossna inför hela badhuset) ta mig upp på torra land o verka oberörd av denna lilla invit. Jaaa, alltså inget fel på dessa pojkar skall väl sägas men kanske ingen jag skulle fall för ´heller, tyvärr.
Jaha varför berätta detta då, hmm, kom inte¨på nått annat vettigt att skriva just idag för det har inte hänt nått :)Hmm ja förutom faktum att jag skall upp o måla mer plank sen i eftermiddag haha.

ha en bra pingst
kram kram

booooored... så in i....

Kan inte riktigt uttrycka det på något annat sätt idag :) förnärvarande sitter emma helt självt på kontoret eftersom Marianne inte är här idag och Ida har gått för dagen, klockan är alltså 11.48 så nu e lokalen helt empty. Jaaa, jag skall till tryckeriet och hämta lite affischer, maila ett mail och hmmm sen då, resten av dagen då? tänkte kanske man i sådana fall kunde gå lite tidigare idag, med lite menar jag kanske typ 2-3 timmar före utsatt tid för va fan...ja vi får se hehe hur det lider och hur mycket man kan med att gå tidigare:)Annars skall det bl skönt att faktiskt avsluta praktiken nästa vecka. Kommer inte ha så värst mycket att göra nästa vecka så just nu e det bara segt.

Träffade världens goaste gut igår. Var på återinvigning av en trädgård här i Kungälv, programmet för invigningen skulle börja vid 18 men eftersom vi var där för Kultur o Fritid så var vi där redan klockan 15 och frös häcken av oss. Ja, i alla fall så träffade vi Erik, som kanske kan vara runt 25-27 bast och snart färdig trädgårdsarkitekt, helt fascinerad att man kan vara så ung och sååå intresserad av växter i hans ålder, men ja alla har olika intressen.Hjälpte i alla falll erik och sätta upp en liten utställning, pratade lite, hur trevlig dom helst. På så sätt mycket synd att man inte skall vara kvar på Kultur o Fritid lite längre, typiskt... skall dock maila han snart hehe så får vi se om det händer något :) Hur han såg ut jaa, tänk Gunnar unegfär fast med skägg så får ni en ide:)

Annars ganska seg vecka, sitter mest o försöker skriva på praktikrapporten, går sådär, har kommit på att jag e ganska bra på att försöka fylla ut plats med en massa onödiga ord, i alla fall något... det är visst pingst i helgen oxå, har ingen koll alls, skall på litet galej på lördagen tror jag, eller hoppas jag. Kompis som skall till Indien i tre månader (hatar henne) lite adjökalas, skall bli kul.

nepp nu blir det fieldtrip till tryckeriet
ha det

efter regn kom hmm, lite sol och sen mer regn :)

hurra hurra, icke nerstämd längre, bara glad glad glad. Har bestämt mig för att sluta gnälla nu( fast ibland så måste man) men nu e humöret på topp och allt e bara bra trots att regnet bara öser ner utanför men men vad gör det... då får man sitta inne och pyssla med andra saker. Just nu sitter jag och försöker ( med betoning på försöker) skriva på praktikrapporten, hur i hela friden är det meningen att man skall få ihop ca 10 sidor.??? Jag menar, skulle jag skriva in hur hela organisationen ser ut m.m.och sedermera sedan bara skriva in vad jag haft för huvudsakliga uppgifter så blir det iaf inte 10 sidor. Jag har två just nu, eller nja 11/2 men men det skall väl lösa sig det med. Får helt enkelt fylla ut med en massa fina ord och hmmm, ja, jag vet inte just nu men men det ordnar väl sig det med...

annars då, jaa helt fabulös konsert på Pusterviksbaren i lördags. Mötte upp anna o pierre utanför pusterviks för att se en amerikansk(?) sångerska vid namn Rosie Thomas. Jag hade absolut ingen aning vem hon var men eftersom jag litar på anna och hennes omdöme lät jag mig dras med på konsert. Dock har de tydligen byggt om på pusterviks. Konsekvens, det står en två meter lång man framför som VET, att han e sjukt lång och som egentligen skulle se lika bra länge bak i lokalen men nääärå, han står istället framför mig o Anna. Jag hoppas Pierre såg något iaf.  Anna o jag kom då på att man istället kanske skulle ta och införa biljetter beroende på hur lång man är. Man får helt enkelt säga redan vid biljettköpet hur lång man är och sedermera får man en biljett till den sektion man tillhör. Är man typ 1-1,55 får man sektion 1, 1,55-1,70 sektion och ja ni fattar., skall iaf skicka in förslag om det till Pusterviks så får vi se sen:)
.. Dock flyttade vi runt lite och hamnade vid ett stort fönster som jag lyckades hoppa upp så så jag äääntligen fick se hur Rosie såg ut. Kvinnan med band var helt fantastisk, såg ut som 30, mellansnackade som hon var 10 (hon lät som 10 bast) och sjung som en jaaa, helt fantastiskt, hon har en röst som påminner om någons men kommer inte ihåg vem :i) måste köpa skrivan det är ett som är säkert...

Jaaa, jag har i alla fall målat min sista planka någonsin nu så det skall jag absolut sluta klanka ner på haha. Har fan i mig målat helgen men nu e allt färdigt, finalmente!!! annars har jag faktiskt inte gjort så mycket i helgen. Haha imorgonm, nej på onsdag skall jag på(måste eftersom jag praktiserar:) återinvigning av en stor trädgård här i Kungälv med diverse kringarrangemang, haha får se hur kul det blir men vi får fint sällskap, självaste Carl von Linne kommer, haha det ni!

Jaa, nej nu skall jag fortsätta jobba lite grann och sedermera göra min vanliga runda med en film efter jobbet haha, idag blir det dagbok från en motorcykel

ha det gött
pöss o kram


ja, jag vet...

ja, jag vet, jag är inte så himla klyftig faktiskt.:) Fia uppmärksammade det faktum att jag lyckats ta bort mitt förra inlägg. Satt o pillade och lite med bloggen och ville bara testa om det gick att ta bort inlägg, precis som man kan göra med kommentarer. I min skenhelighet trodde jag nog att att det kanske skulle gå att ångra eller ialla fall att återskapa hehe men serru det gick inte. Ja, jag får väl skylla mig själv, eller det får jag ju. Ja, jag ville bara experimentera lite :)
Sen tänkte jag att det kanske inte gjorde så mycket för er,  den lilla skara som ev läser denna blogg i mellanåt att det inlägget försvann. Återigen ett mycket ledsamt inlägg från igår då jag var riktigt deppig och ledsen, går i stort sett ut på att jag känner mig ganska isolerad och väldigt deppig här hemma. Jag e sååå himla osocial har jag nog kommit fram till från det att jag kommit hem hit till götet. Har i de flesta fall bara hamnat i soffan efter jobbet med lånade filmer och thats it..... jag vet det är riktigt tragiskt faktiskt. Fuck, näe just nu är det inte bra. Känns som att all ork bara runnit ur kroppen, jag orkar knappt vara trevlig, så känns det, eller näe jag vet inte, det känns ensamt på många sätt men jag skall inte belasta er med det. ville bara kort sammanfatta var det förra inläggetr handlade om.

Jag vet, jag klagar mycket just nu men jag vet inte riktigt vart jag skall vända det annars. Just nu är jag på botten a skålen, men jag vet, det blir ju bättre, det blir det alltid så småningom. Humöret verkar bara gå väldigt upp och ner just nu. Skall försöka se mer positivt och istället se fram emot konserten ikväll med rosie thomas+ träffa anna jean-pierre skogsbär  några timmar och sedermera planera lite födelsedagsfirande för näst nästa vecka.kr

kram på er...

grått, deppigt o plank...

Ja, jag vet att jag e bra på att klaga men om jag inte får klaga nånstans vad skall jag då göra av det, jaa, idag blir det på den här sidan o det är ju faktiskt min blogg:)

grått- färgen grå är en fin färg, den kommer pryda päronens nya hus vilket oxå leder oss till plank. Känns som jag målat plank i dödagar. Idag skall jag på möte klockan 18-mångkulturmöte, enda anledningen till att jag egentligen inte behöver åka upp för att måla. Det känns bara som en ursäkt för att jag inte tar tag i något annat vettigt som att träffa mina vänner mer konsekvent. Istället börjar jag känna mig ganska isolerad här i lilla kungälv. Dont get me wrong, det är skönt att vara hemma( för det mesta) men jag börjar känna mig isolerad uppe på ulvebackegatan 13, uhhhh vad jag vill flytta. Jag tror eller har insett hur jäkla lätt det var att bo på campus. Bara slå nån en pling o gå över o hänga lite casual. Här måste man ju planera minst en vecka eller två i förväg för att överhuvudtaget ta en fika, det beror ju inte på att man inte vill ses utan mer på att man har så jäkla mycket att göra.

deppigt- jaaa, just ovanstående text, det gör mig deppig på det hela taget att veta att man inte bara kan ses när man känner o vill. Vilket gjort mig väldigt osocial och ganska lat kanske man kan kalla det. Inte bra, saknar på det hela campuslivet. Lat eftersom jag nu oftast efter jobbet bara lånar gratis film från praktiken och går hem o slänger mig i soffan. Jaa, så har många av kvällarna sett ut. Om än att det är kul att se på film hehe. Det spöregnar ute och är ganska svart o grått. Det får fan ta och ordna upp sig o komma med sommarvärmen. Brukar alltid ha bra väder on by birthday.

Jag skulle bara vilja vara spontan i år och ta en sista minuten resa nånstans, precis som min vän Johanna brukar göra, nån som vill åka med???? serious!!!

nepp nu e det 18 möte
over and out


en liten dementi...

hmm, såg nu att jag skrivit att jag inte hade så många bra vänner under universitetstiden, jag menar så klart under gýmnasiet, såg att jag skrivit fel precis nu... GYMNASIETIDEN!!!!

theres a new girl in town....

Ja hurra internet verkar i allill bra fall funka som det skall nu här hemma, asbra.
Jaaa, skall inte tråka er med allt eurovision song contest tjafs men vill bara kommentera
det lite kort denna gång. Jag sa redan i början av veckan att jag trodde serbien eller ryssland skulle vinna och se hur det gick. Jaa, det blir nog en fin majdag i belgrad nästa maj. E glad och mycket nöjd
precis så där bombastisk och balkansk ballad skall låta. Och vi i resten av europa skall sluta spela dåliga förlorare för att det inte gick så bra rent allmänt. Bara att försöka knapra ihop bättre låtar nästa år o hoppas på det bästa. Det har varit på gång länge även om jag tycker The Ark förtjänade en mycket bättre placering, ialla fall topp 10.

Annars då, skall på en massa mötet och deltaga i diverse arrangemang. Var med och satte ihop en stor konstutställning i fredags om en massa växter o herbarium o sånt krafs, det var inte ara delaktig i sååå kul men det var kul att vara delaktig i själva utställningen.

Jag e sur över att mina pengar inte riktigt räcker som jag vill just nu och måste erkänna att trots att jag har både Jenny o Lisa här( som man tyvärr inte hinner träffa lika mycket som man skulle vilja) så är jag oerhört låg just nu. Längtar otroligt efter er alla och skulle helst bara vilja ha gratis åkpass på sj och kunna åka runt och våldgästa er allesammans runt om i sverige. Har inte så mycket vänner kvar sedan innan universitetstiden( ja två då) men som jag aldrig umgåtts med så himla mycket så jag gör inte så mycket i veckorna förutom e på praktiken. Skittråkigt.
Saknar er, ni vet vem ni är
kramis


hysterin närmar sig....

ja, detta blir nog bara ett litet inlägg men jag kan inte hjälpa det. Ni som känner mig vet vad det handlar om och jag tänker vara så mycket nörd i alla fall. Börjar bli smått nervös inför semifinalen ikväll, shit måste hem o titta på alla låtar innan 21 så att jag verkligen är med. Trots att jag egenltigen lovat mig själv att strunta i att kolla innan.
Men va fan, (det är nog här besattheten börjar rkypa fram kanske, det känns så) jag måste kolla så att jag har lite koll i vart fall. Sen på lördagen kommer jag antagligen vara ett vrak fram tills midnatt ungefär. Fia, Maria, ni kan vänta er telefonsamtal, här behövs personer som kommer att behöva lugna ner mig:) och det kommer jag behöva känns det som...
vi hörs, var så säkra
kramisar på er

blogg under arbetets gång...

jaaa, här sitter jag o bloggar lite fint under arbetstid. Fy på sig men jag fattar inte hur snabbt det ibland kan gå från intressant till bara dötråkigt och jag vet att jag skall sitta o mecka med detta tills det är dags att gå hem idag meeehhh!! det är väl tanken på det som gör det tråkigt. Annars var det fart och fläkt i förmiddags när vi var på marstrand på möte ända till klockan 11 och sen tillbaka för lunch. Roligast när man får vara ute på fältet o greja hehe, men som sagt sånt kan man ju inte göra jämt. Dock har jag bestämt mig med lite support från kära vänner för att absolut söka filmutbildningen nästa år om jag verkligen inte fått ett fast jobb jag bara älskar (låter lite för entusiastiskt eller hur??) tänk om jag ev skulle komma in, jag skulle vara i himlen ahhhh.

Sen har jag efter moget (nja) övervägande och tyvärr lite protester (från min sida) bestämt mig för att det tyvärr inte blir Växjö i helgen, även om det varit jättekul att träffa alla under allkårsveckans sluttamp. Dock beror det mer på att hmmm, jaaa pengabrist kanske vi kan kalla det. Fan det är ju knappt andra veckan i maj än och jaa, det ser inte sååå kul ut hehe men men jag får åka ner senare.

Annars skall jag mest förundras och spy lite galla och leka Björn Kjellman i helgen eftersom det är Eurovision Song Contest, har faktiskt dragit ner på hysterin och inte sett alla låtar än oh det är semifinal imorgon, kanske håller mitt intresse på att svalna, nej så långt skall vi inte gå men har faktiskt inte haft tid. Dock tror jag ganska starkt på ryssland i slutändan, jaa de kommer i alla fall komma högt, kanske blir det att köpa biljett till Moskva nästa år. Jaja, så länge inte transan från Ukraina vinner så är det lugnt hehe, annars kommer jag på heder o samvete sluta titta nästa år:)

Sen skall jag försöka organisera nån slags födelsedagsmiddag med indiska förtecken, eller vad snackar jag om, det kommer helt enkelt  bli födelsdagsmiddag på indisk restaurang haha, det skall bli mycket trevligt även om det kommer dröja typ 3 veckor till men men, då har man iaf något att se fram emot.

Nepp,. nu har jag nog fått ur mig det mesta
kram på er alla:)

jag tror man börjar bli gammal...

jaha, ja just det, jag tror faktiskt man börjar bli lite gammal. Efter lång dag igår(segaste praktikdagen på sjukt ehhh på hela praktiken faktiskt så kom jag hem och var mycket social i telefonen med både maria, fia och malin. Därefter tyckte jag hade gjort mitt för dagen:) sen mer gnabb med mor om att vi skall respektera varandras utrymme i huset och att jag således inte får ha hur mycket grejer på handfatet eftersom mamma med egna ord sa att "det inte går att komma fram till handfatet". Emma blev då lite sur, eller i ärlighetens namn väldigt sur o arg över det faktum att jag inte har en egen lägenhet just nu så´att jag kan sprida mina grejer där jag villl buaääääääää....

Angånde överskriften så var det nämligen så att jag efter bråket med päronen gick och la mig för att läsa, brukar alltid läsa innan jag somnar, det hör bara till, eller det är nog snarare en liten procedur. Gick typ o la mig 22.30 läste en stund och råkade sedan stänga ögonen nån minut eller två. Jaha que pasa undrade jag när jag insett att jag somnat till en 5 minuter eller så, tänkte att jag nog måste gå på toa innan jag somnar när jag helt plötsligt insåg att jag somnat ifrån boken och lampan och hela alltihopa och att klockan var 01.00 hehe, jag tror jag börjar bli lite äldre. Skall dock fortsätta kämpa mot dessa åldertecken och att inte sluta som far min som gärna somnar 1 minut efter att huvudet lagts på kudden :) håhå jaja så är det!!!
sov gott o dröm söta drömmar

kan man göra ett till???

kan man göra ytterligare ett inlägg samma dag?? jag tycker det, jag har lite tråkigt just nu så jag tänkte även jag sno listan, den roar en stund iaf:)

Tio första
Första bästa kompis: Madeleine Stangmo( träff hos dagmamman)
Första bil: Röd fin Ford Escort (Farmors)
Första kärlek: Mattias i ettan
Första husdjur: Mia, vår labrador
Första semester: husvagnssemester till norrland när jag var 1 år
Första jobb: städare och bilbud
För pengarna köpte jag: en moment 22 ring som försvann när vi var på toaletten på Allum ht 2005(köpenhamnsresan)
Första köpta skiva: 4 Non blones och Ace of base(julklapp)
Första riktiga kärlek: Cristofer Modig
Första piercing: hål i öronen i Piteå våren 2006
Första konsert: Haha, Lili och Susie med mamma på lisberg typ 1992

Nio senaste
Senaste alkoholdrycken: gin o tonic på valborg
Senaste bilfärd: till götet till mormor
Senaste filmen du såg: babel
Senaste ringda telefonsamtal: till päronen
Senaste bubbelbadet: hmm, mycket bra fråga...
Senaste spelade cd: les miserable ( tror inte ni är så förvånade)
Senaste kyssen: andreas
Senaste gången du grät: igår då jag var deppig och kollade på deppfilm
Senaste måltiden: pizza igår

Åtta har du nånsin
Dejtat en av dina bästa kompisar: Nej.
Blivit raggad på av bra kompis flickvän/pojkvän: nej
Fastnat med blicken i någons urringning: Ja
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Sagt att du älskar någon utan att mena det: nej
Busringt till någon: självklart:)

Sju saker du har på dig just nu
1. favvojeansen som tyvärr verkar krympa, eller är det bara jag???
2. mina randiga conversedojjs från bangkok
3. min trådiga fula klocka som jag snart skall byta ut
4. mitt älskade emma halsband
5. rutigt linne, eller randigt kanske som inköptes under malmöresa hos fia
6. vitt kofta som även den köptes under malmöresa
7. hårspänne för att sätta dålig hårdag på plats

Sex saker du gjort idag
1. morgonmöte
2. bloggat
3. uppdaterat medlemsregister
4. hämtat protokoll
5. gått upp alledes för sent
6. kört ner till jobet fast jag skulle ha gått(fy på sig)

Fem favoritsaker utan rangordning
1. mina småglin alvin, vilmer, filip och lilly, utan tvekan
2. mina vänner
3. god mat i alla dess former
4. film, behöver jag säga mer??
5.böcker

Fyra personer du kan berätta allt för:
hmmm, inte alls så lätt det insåg jag, skulle väl isådana fall vara
mamma, fia, maria, min kusin anna

Tre val:
sommar
semster
ett bra jobb

Två saker att göra innan du dör:
1. Resa jorden runt
2. träffa min mor och mina syskon på sri-lanka

En sak du ångrar:
 ångrar en himla massa men ångar att jag inte tog tag i min gymnasieförälskelse och att jag inte vågade flytta med utomlands.

jaha, okej, det gick väl ganska bra tror jag, om inte annat har jag varit sysselsatt en stund:)
kram o puss

myspys, målning och en massa film...

Jaha, så var ytterligare en helg över, jag förstår faktiskt inte hur de alltid skall gå så snabbt. Förra veckan har varit ganska fabulös, har varit ensam större delen av veckan och sett en himla massa film(ni säger ju jämt att jag måste försöka uppdatera mig) ätit god mat och hoppats på att sommaren skulle vara närvarande(vilket den dock inte varit här i göteborg iaf) myspyste ända till söndag då päronen kom hem och det blev till att åter åka upp till nya huset och måla en jävla massa plank(var rätt gnällig sådär vid 4tiden)och ville bara åka hem o slöa

Lite deppig också över att mitt kontaktnät här i göteborg inte riktigt sträcker sig soppas långt som det gjorde i växjö. Börjar ana ett mönster här med att jobba hela veckan och sen egentligen bara försöka se så mycket film som möjligt när jag hinner Saknar alla mina vänner i växjö, I miss you guys:( och naturligtvis andra utspridda vänner.:) Kommit på att jag är en ganska osocial person här. Har iaf Jenny o Lisa o tjabba med här men förutom dem är det ganska dött. Jag inser att en stor del ligger på mig men vafan så mycket enklare det var i gamla växjö.

Japp i helgen smäller det i alla fall, jag kommer som vanligt bli årets största eurovision song contest nörd, och det kanske kan bli en repris för anna o malin och kanske en del andra också att se mig så enormt uppskruvad som jag vanligtvis är just då, jag skall i alla fall hänge mig som vanligt till det så mycket jag orkar och har möjlighet till. Under svenska melodifestivalen höll jag nästan på att hyperventilera när röstningen kom igång och anna o mallan fick lugna mig lite så vi får se hur det går iår.Blir det ev fest i växjö så kanske jag kan komma ner eftersom jag antagligen inte kommer på avslutningen den 5e juni. Vi får se hur mycket pengar det är kvar i sparbössan:)

puss o kram
p.s, inser att det är en utav mina mer meningslösa inlägg men det struntar jag i:)

några små ord på vägen...

igår satt jag och slözappade på tv:n en liten stund och råkade då hamna i något som såg ut att vara om ännu mer ytterligare en skabbig tv-serie från USA med övernaturliga inslag, jag tror den hette Kyle XY, vet inte riktigt vad som var så speciellt med grabben i fråga men i alla fall. Bra var den inte så mycket kan jag säga. Trots kvalitetsbrister så råkade jag höra ett par meningar som kändes mycket insiktsfulla på någe sätt;, de löd "försök inte få någon annan att känna som du vill att de skall känna, känner de på samma sätt är det ju bra men gör de inte det så måste man acceptera det och gå vidare". Visst lät det lite fint....
over and out

nya tag efter tung helg :)

Japp, jag inser att jag är lite seg på att uppdatera min blogg men det får komma när det kommer. Efter mycket fabulös helg i Växjö hos Maria, precis lika fabulös som hos Fia två veckor innan är det nu nya tag som skall tas på praktiken. Den lilla refereringen till den tunga helgen bygger mer på det faktum att jag o Maria nog aldrig ätit så mycket mat under dessa två intensiva 3 dagarna jag spenderade i Växjö. Magen var väl inte direkt i fas men va fan mat e ju väldigt gott, kanske inte i de mängderna, eller jo faktiskt i de mängderna haha. Thaimaten tog dock ut sin rött på söndagen då varken jag eller Marias magar mådde så bra hehe men det är sånt man får ta:) när man är på snabbvisit i kära gamla växjö. Hela matkalaset rundades av med en 1/4 dels prinsesstårta till söndags frukost just då var det väldigt gott även om prinsesstårta inte direkt tillör mina frukostfavoriter:) illamåendet kom dock på väg hem till gamla götet istället.

Hann även med att möta anna o pierre o diverse folk på utegrillning. Mycket trevligt om än ganska kallt. Dock märkes kanske kylav av så mycket eftersom det mer var en 10 veckors gammal rufsig jack russel valp som hade huvudrollen den kvällen:) Bodil kom o nafsade mig i benet, såååå söt och Anna o Pierre agerade förlädrar precis som de skall göra:)

Ny så, nya tag på jobbet efter att LEK utsätllningen äntligen e den slut. Just nu sitter jag o pillar med filmklubbens medlemsregister som jag sitter och uppdaterar i alfabetisk ordning hehe. sen, när den så småningom är färdig skall jag börja arkivera en massa info och ringa en massa folk på olika museum inför stundande konstutställning här så nu jäklar. Synd bara att min lilla prakikrapport inte riktigt blir uppdaterad den med,(knappt börjat på den hehe) men men det ordnar sig väl:)

Annars då, jorå, har hela huset för mig själv i flera dagar då päronen rymt till Belgien ett par dagar. Alltså, inte så att jag har svårt att sova ensam men det är en jäkla skillnad att sova ensam i ett stort hus alldeles allena jämfört med 25kvm växjö hallå, jag somnade typ 02¨igår eftersom kroppen av någon konstig anledning ställer in sig på att jag skulle vara ensam, tyvärr blir det nog samma sak idag, vilket bara resulterar i att jag är sjukt trött på jobbet hehe men men små petitesser jämfört med all den film och god mat jag skall frossa i under dessa dagar, har dessutom gjort en efterlängtad beställning på discshop. Såg förresten Babel igår, personligen tyckte jag den var väldigt bra. Han blir bara bättre o bättre Alejandro Gonzales Inarritu. Nepp, nu är det back to work som gäller, sitter mit emot Ida som nog tror jag sitter o håller på med medlemsregistret, nu skall jag vara lite duktig o fortsätta i alla fall. Kramisar