salig blandning....

Ja, denna gång, ja en utav ytterst få gånger jag orkat ta mig i kragen o skriva ett litet inlägg som hmm nog kommer att handla om lite allt möjligt idag.. tror jag. Jajaja det blir som det blir.

Vad är det då som skall avhandlas. Har idag nu på eftermiddagen äntligen lyckats övertala päronen att ta en lång golfrunda så jag får lite alonetime några timmar. som jag sagt förut går det jättebra att bo hemma hos päronen, men just nu känns det som jag bara vill klättra på väggarna o flytta ut direkt, dock e det ju tyvärr så att jag nog skulle få bo på gatan eller så då, för nån annan jag kan bo hos har jag tyvärr inte. alltså päronen har semester just nru o håller på att fixa med nya huset hela tiden, jamen de är ju hemma konstant o när jag kommer hem efter arbetsdag o sätter mig på mitt rum el dylikt så får man bara höra att man bara sitter o glor på film o tv hela tiden. alltså det gör jag ju också men inte hela tiden o vem fan orkar göra hur mycket som helst efter jobbet. Jaja, bara att hoppas att man får jobb o kan flyttta snabbt som ögat.

annars då, jaaa, spenderade fantastisk helg nere i växjö förra helgen om än att intaget av sjukt mycket mat fick mig att hamna i matkoma :) firade marias födelsedag på lördagen i tingsryd tillsammans med fia, linus, jossan, erik o ja o maria oxå såklart. Har dock aldtrig nånsin i hela mitt liv ( inte ens julen som brukar slå det mesta) kunde slå all den mat vi fick hos maria o hennes föräldrar. såå sjukt gott, tror aldrig jag ätit så mycket under så intensiva timmar. ja emellan mat o en massa snack så blev det ju också film, man kan liksom inte förvänta sig så mycket annat när 3 av gåsterna e filmtokiga annars också. Först nån sjukt konstig film, så wierd att vi bara började skratta i stället o stängde av The happiness of the Katakuris, en japansk blandning av sound of music och dawn of the dead, 60 åriga små japanska tanter so blev zombies hmmm.. så där. Satt i alla fall uppe o kollade på film tills klockan 03. Jättekul helg... saknar er det hoppas jag ni vet där nere i småland. Tur att ni kommer snart, båda två till götet så man får se er mer.

uppdatering av våra liv resulterade i en fika på cafe kosmos i den stora staden, nu i veckan tillsammans med anna, som suttit o sytt gardiner hela dagen o jenny som kom direkt från jobbet. Tänk va lite det är som gör en glad, två timmar med dessa tjejer o en helg i växjö kan göra under för humöret. Dock skall anna o jag fortsätta att socialisera på lördag för då jäklar skall vi göra stan ordentligt, har ju fått lön nu, så något skall jag få handlat hoppas jag, skall bli jättekul iaf. så mycket annat e det inte som händer här förutom konstant jobbande. ahhh, jo förresten, cristofer o jag har helt plötsligt hamnat på en helt ny nivå i vårt arbetsförhållande till varandra. Stod o väntade på att få gå hem igår o då helt plötsligt börjar han snacka med mig :) pratade enda ut til bilen. så nu e det ätnligen över, det tog bara ett år innan det skulle hända haha:) hoppas på att detta samtal kanske öppnar någon slags dörr till att vi kan börja prata som vanligt folk med varandra, jaja, jag e glad i vilket fall.

nepp, nu skall jag fortsätta njuta av mina två timmar själv hemma
kramisar till er alla, om det fortfarande finns nån som läser min blogg :)
pöss pöss

hårt arbetande kvin... eller iaf arbetande kvinna

 Tack Malin för att du fick mig att bli lite inspirerad o skriva lite blogg igen. jaaa, jag vet, jag är inte särskilt bra på att hålla mina egna löften till mig själv om att försöka hinna uppdatera denna blogg som ju mer jag funderar på det verkar ligga nere nästan jämt, men ha förtröstan om ni mot all fömodan fortfarande, trots att mina löften fortfarande läser bloggen. Dock kan jag väl säga redan nu att jag inte kommer hinna skriva så mycket på bloggen i sommar, då krafterna inte riktigt vill infinna sig efter arbetsdagens slut.

Jaa, så var har då hänt sen sist. Jag har iaf börjat jobba på volvo för denna sommaren. skall jobba på entresolen som det heter och återigen få köra runt på min fantastiska, om än långsammaste entresolmoppen i knallorgange, men vad gör det om den är långsam, den är fin ändå och är i alla fall snabbare än alla förhatliga truckar. Samma gamla härliga gäng som förra året förutom att Hosse (Hussein) o jag basar över två små nykomligar i 18-års åldern, som vi gärna kör med, nej då, jag skoja bara, fast lite kanske iaf :) Det var jättekul att komma tillbaka till entresolen o till alla roliga arbetskamrater, eller iaf första o andra dagen sen var allt sig likt igen o man fattar att man skall jobba där i 7 veckor haha.

Hehe, jag kan upplysa alla inblandade som vet o känner till mitt lilla span, eller jaaa, man kan ju inte kalla det span, men gamla parallellklasskompis Cristofer, faktiskt jobbar i år med. Dock kan jag inte spana så mycket i år eftersom det verkar som han flyttat till annan avdelning så vi ses bara när vi går hem på eftermiddagarna och kanske om det är en bra dag så piper vi fram ett litet hej till varandra, eller ja nu måste vi ju göra det hehe för han brukar numera( eller iaf denna veckan) ställa sin bil brevid min:)

annars har jag precis varit i försökt hjälpa anna o pierre att flytta lite grejer i nya lägenheten på hisingen. Jättefin lägenhet, det skall absolut sägas. Jaha när skall det då sluta regna här nere i götet, vet inte hur länge till man orkar med konstant regn???? snart blir det en sista minuten eller nått, annars kommer jag bli ytterst deppad... ja om detta skitväder tänker fortsätta fortstås.

tack o hej så länge, hoppas ni har bättre väder än vi i götet
nu e det snart läggdags för en annan
stora kramisar