orken är puts väck... konstigt eller?

Ja, det är bara att konstatera att den lilla kondis man lyckats skaffa sig under de tre veckorna jag o Jenny var o tränade på friskis för en månad sedan är väck, alltså passet gick väl sådär men kondisen har verkligen försvunnit. Fast kanske är det inte så konstigt eftersom vi inte tränat på en månad. Kondisen skall jobbas upp, fast hmm, på två veckor går det ju inte, sen skall jag ju åka hem till svedala ju o inandas julstämmning  ändå till Januari, hur skall detta sluta, jag undrar jag, tillsammans med lite jobb på Volvo o där vet man hur det kan sluta. drickchocklad varje morgon till frukost, alltså hur kommer man undan?

Vad skall man ge päronen i julklapp då? jag blir så trött alltså, pappa skall dock få ett egengjort inspelat Time Out band men kära mor då?  mammor brukar ju av ren tradition tråkiga att fråga sånt, Jennys mamma ville minsann ha fina strumpor, inte att förakta men jag skulle vilja köpa något annat till min. Nån som har ett tips? over and out!

trött, tröttare, tröttast...

Ja, det är väl bara att konstatera att jag fortfarande lever i sviterna av fredagens festande. Gick upp vid 11 idag vilket till och med slår mitt nyårsrekord. 11? e jag klok eller men jag kände jag förtjän.. nja kanske inte förjänat det men men ibland får man ta sovmorgon.

Fredagen kan sägas vara mycket händelserik fast mycket trevlig. Efter trevlig grönsaksbuffe hos malle och anna tillsammans med Fia, Emma F och Mallan spelade vi när o fjärran. Lite stolt att kunna säga att jag tillsammans med my partner in crime Fia tog hem segern före Malle o Emma. Sedermera efter spelet tog vi oss, ganska onyktra skall sägas ner till Deluxe. Galet band med sångare som klättare runt i lokalen medan han sjöng, okej tyckte jag. Haha, själv höll jag på att bli mycket uppraggad men innan jag höll på att bli mycket nöjd med mig själv frågade den mycket snygga killen i mitt öra(efter lite prat vill säga) om jag kunde tänka mig att köpa bandets cd skiva för bara 100 kr. Jaha var du bara bandmedlem, hmm synd du var mycket attraktiv fuck...

Jaja, vidare begav vi oss till mcdonalds för att käka, tänk vad lätt det är att tappa folk på stan, mallan försvann jag vet inte hur många gånger med eller utan den söte acke som hon hånglat upp ett par gånger, vad jag förstod. Ja tillslut begav vi oss i alla fall hem.
Klockan 03.30
Fia; Fan va övertrött jag e(liggandes i en utav vardagsrums sofforna medan mallan ligger på madrass och jag i den andra soffan)
Malin: jaha
Fia: Bla bla...
sederma förs alla diverse konstiga dialoger dem främst dem emellan tills klockan 04.30 (bl.a då Fia säger att hon kanske skulle kunnat vara  en dvärgsilkes apa istället medan malin kontrar med att Fia istället kanske kunnat vara en ponny)då Fia kom på att hon skulle sova haha.

Ja är alltså ganska trött efter att ha försökt sova i 4timmar med dessa två prarkvarnar brevid mig:)så lördagen spenderades i soffan hemma i lägenheten med en massa film o andra ontyttigheter. Tröttheten sitter även kvar idag så även denna dag kommer att spenderas framför tvn å sånt, snart skall jag dock gå upp till ica för att köpa avocado til min tacos, Mums.

Är jag förvånad?

Nej, det kan man nog inte säga efter att jag, hör och häpna hittade mina nycklar igår. Ja, vart låg de då? Vet inte riktigt vad jag skall säga när jag mest av en ren tillfällighet skulle ta fram lite kläder ur min garderob och ta dam... där låg dem. Ja tack o lov att jag hittade dem i alla fall, hade blivit något problematiskt annars. Ja, jag skulle nog behöva ett sån där nyckelhittare som mallan nog ville jag skulle införskaffa, för som ni märker så är ju inte minnet det bästa så att säga.

Sen på kvällen satt jag och kollade på tv lite grann och hade tänt lite värmeljus å så, både för att få upp värmen i den här jäkla lägenheten och för att det skulle bli lite mysigt ju.  Nån gång i slutet av scrubs(runt 23.30) så började konstiga ljud bakom mig. Jaha, då hade det jäkla värmeljuset brunnit ned och börjat ta eld i formen den satt i, det slog upp lite smålågor. Ja, vad hände sen, emma fick naturligtvis panik och slängde ett glas vatten över eländet. Resultat: elden släckt, vilket naturligtvis är bra, hade varit tråkigt att behöva utrymma hela huset  för min skull och vatten över halva lägenheten som tog sin lilla tid innan jag torkat upp. Konstigt att det kan hända så mycket inom husets fyra väggar men särskilt förvånad är jag inte.

Jag förstår inte....

Jamen, hur i hela friden kan man tappa bort nycklarna på 25 kvm, eller förresten det förstår jag för jag har gjort det flera gånger förut:)  Jag har fanimig letat överallt men vart sjutton är de, jag skall ut sen och behöver dem ju. Hmm, kanske satt dem runt sängen som jag gjorde förra gången det var nyckelkris och vi letade typ 1 år innan jag dagen innan julafton hittade de runt sängstolpen, nej förresten det går inte denna gång, jag har ingen sängstolpe. Eller så har jag kanske lagt dem i kylen, det har hänt en gång då jag bara skulle stoppa in lite mat jag handlat och sen skulle gå någonstans. Ja det gäller förresten inte bara nycklar, jag har ju tappat bort den där underlagscremen som jag köpte bara en vecka innan den försvann någonstans på toaletten och har aldrig återfunnits vid liv trots att det gått typ 3 månader. Så är det någon därute som sett ett par nycklar vandrandes iväg till ica eller en underlagscreme på väg att möta likasinnade på Face Stockholm så säg till, men men, jag lever på hoppet!

The mystery continues...

rapporter, vin och spel...

Ja, kanske man kan sammanfatta helgen så? På det hela taget en mycket trevlig helg innehållandes diverse saker. Var och åt trevlig lunch med Fia och Jenny på fredagen. För att sedermera säkert spendera minst 1 timme på videomix för att bestämma mig om jag skulle, eller inte skulle köpa någon film. Köpbegäret tog dock överhanden vilket resulterade i(ja, ja vet) Rapport till himmlen men men, det känns så nostalgi ju:)

Lördagen så, spenderade en mycket trevlig spelkväll hemma hos Jossan och Linus tillsammans med Malle, Fia och Erik, Linus kompis. Spelade när och fjärran tillsammans med lite drinkar och annat trevligt man kan hälla i sig. Fia o jag delade segern tillsammans med Jossan och Malin, killarna fick se sig besegrade helt enkelt.

Söndagen som jag skulle spendera på att göra ingenting på handlade mest om att försöka maila och fixa praktikansökningar, vilket tog hela dagen och resulterade till ont i nacken. Har gjort mitt nu tycker jag, kan inte hitta så många fler att skicka ut ansökningar till. Bara blunda och hoppas på det bästa.

Du e min man...

Haha, jag har äntligen hittat min drömman, det tog lång tid att hitta han men men nu så. Ja, vi träffades på campushubben idag. Han heter Enrico och har nästan alla eurovision song contest låtar som jag sökt halvt ihjäl mig för i flera år nu. Var nästan på väg att ladda ner hela hans file list haha. Så det verkar som jag hittat min jämnlike man här som har ett lika stort schlagerintresse som jag, eller hmm förresten det kanske inte är så bra, skulle ju aldrig gå att kolla på esc med honom då jag måste hall full uppmärksamhet, hur skall man lösa sånt? hmm. jag kanske skall överväga någon annan i alla fall:)


Vem var den hemlige mannen?

Ja, vem var den hemlige mannen som jag o fia hörde gå runt och knackade dörr när vi kom hem till mig igår? Fia var snabb o kom på att det kanske var tv-mannen så vi dök snabbt in i min lägenhet och låste dörren. Ja, sen blev det ju förstås obligatoriskt att ställa sig å titta i titthålet. Vi hade dock lite varierande ideer om vem han var, kanske var han tvmannen, jehovas, byggjobbare?vem vet för när han kom och ringde på min dörr så satt vi stilla som små möss och sa ingenting haha. Dock försökte jag tjyvlyssna genom min dörr vad han snackade om men jag hörde inte så mycket så...
Mysteriet kvarstår!

Den som dock vet kan väl informera:)

lillmosters stolthet Lilly

lillmosters stolthet Lilly 

två av mina små älsklingar Alvin o Vilmer

två av mina små älsklingar Alvin o Vilmer
Uppklädda för att vänta på tomten som kommer en månad senare men men fina e de.

jag e oumbärlig

ja, vad skall man säga en dag som denna då regnet bara faller ner och gör hösten ännu mer tråkig. Har suttit o skrivit ett tag nu men vart sjutton e motivationen någonstans, ja inte är den här. Tror den tog vänster på morovägen och försvann åt malmöhållet men jag skall inte klaga någon gång blir jag väl färdig haha.

Jag e tydligen oumbärlig, jag skall jobba på volvo veckan innan jul fram till det nya året, Niklas ringde igår och jag kunde inte bara säga nej. Goa pengar o kul att träffa folk man blev kompis med i sommras. Kanske är jag inte oumbärlig iallafall?, Niklas sa att han var tvungen att lämna in vilka som skulle jobba på fredagen, idag är det tisdag, känns lite som han kanske ringde mig i sista hacket, vet inte hur jag skall tolka det :) men men, det blir säkert kul att undvika att köra truck igen så det e jag glad för.

Glad e jag också för jenny o alex som verkar ha fått en lägenhet i Götet, hoppas hoppas nu att det blir så. Jag har i alla fall besämt mig för att börja hänga där sen när jag bor i Götet igen, om jag får för Jenny o Alex vill säga:)




Så en första bild på nya bloggen på lilla nishanti

Så en första bild på nya bloggen på lilla nishanti
knäpp är inte det rätta ordet...

Så e man fast då...

Jaha, det är bara att konstatera att man är lättpåverkad så nu har även lilla jag halkat ned i bloggträsket men men, trevligt är det.Trots att man är mycket oteknisk så verkar även jag kunna hantera denna sida än så länge vi får se hur länge det funkar:)