åhh så trevligt...

jaha så var juldagarna kommit och gott med ganska kort varsel iår tyckte jag. Har i och för sig jobbat  så nu går jag o längtar tills imorgon fredag haha. Denna blogg blir nog inget så, ville bara skriva av mig lite hehe. Julafton, mycket trevlig på det hela. Jag e ju sån person som tycker det är kul med mycket folk på jul men iår var det inte så mycket att göra så vi fick ha mysjul som malle kallar det. Bara 5 st varav 2 är över 80år men men, mysigt o trevligt i alla fall. Har bara gått och myst och indandats julstämmningen i år, Har slappat så mycket jag kunnat. Skall dock bli skönt att sluta jobba nästa fredag, det får ju inte bli nån vana att börja gå upp vid 05.00 varje morgon:)

På söndag e det ju nyåarsafton, då skall man ju egentligen ha lite partaj o så men jag skall jobba resten av veckan och ingen e hemma här så jag skall istället hänga med päronen på mysig middag till vänner, det kan nog bli bra det med även om jag gärna velat festa i år, lite i alla fall. På lördag kanske jag skall hjälpa jenny o alex att flytta grejer, ja, oavsett vilken dag så skall det bli kul att träffas igen. Gott nytt år mina kära vänner så ses vi snart kramis

Så var första veckan över....

Haha, inte så farligt att börja jobba på Volvo som jag trodde först. Ångesten kom smygande redan för två veckor sedan när jag började vakna om nätterna och komma på mig själv att fundera på hur fan man tar ut en order från volvodatorn på jobbet. Sedermera kom även den fasanfulla tanken om det ev skulle vara så att jag denna gången skulle bli tvungen att köra truck. Men när drömmarna börjar bana iväg åt sådana håll har det ju uppenbart gått för långt. Då skall man istället stressa ner o hoppas på det bästa.

 Började tidigt i måndags, antagligen nervös så emma var uppe redan 4.45 för att duscha för att se lite fräsch ut. Kom till jobbet och upptäckte till min glädje att jag inte bara fick vara på entresolen(alltså där jag var i somras) utan även fick exakt samma entresol moppe "min" moppe jag hade i somras. Tror aldrig jag varit så lycklig över att komma tillbaka till volvo som jag var i måndags morse då jag stod på min mopper bredd att åka upp till entresolen haha. Ja en av de stora fördelarna med detta jobbet är ju absolut att det finns så många många snyggos på Volvo som man kan gå och spana in hela dagarna helat gratis haha. Dock blev besvikelsen lite framträdande då jag upptäckte att nämnde Cristofer inte jobbar i jul, men men det vägs defintivt upp att så söte killen med trucken på entresolen som jag bara vill hångla upp så fort jag ser honom varje dag, lite jobbigt faktiskt  men men så är det.

Jaha hoppas jultomten kommer med de rätta, eller kanske inte de rättta men några klappar till er kära vänner och hoppas nyåret blir kul o bra. själv skall jag jobba fram till den 5 jan men efter det bär det av ner till växjö igen Jaaa, så skall jag ev hjälpa Jenny o Alex att flytta lite grann med men mer om det senare. kram o god jul

Nostalgi uti fingerspetsarna...

Oj, oj, oj, vilka två dagar. Jag blir alldels varm i lilla kroppen, eller ja så liten kanske den inte är men men. För er kära läsare som inte kände mig innan jag flyttade till Växjö så var inte mitt närmsta kompisgäng så himla stort, eller ja, jag kände en stor skara människor men knappt några jag umgicks med privat, tiden jag talar om är gymnasiet. Men både igår och idag har jag åter träffat på gamla gymnasieklasskamrater. Johan, som just nu studerar ekonomi och som också han skriver c-uppsats just nu. Mycket trevlig klasskamrat som just nu juljobbar på föreningssparkbanken(där jag träffade honom) Sen idag var jag o flummade runt på stan för att köpa lite julklappar. Sprang på Caroline, vi var, partners in crime på gymnasiet och gick både högstadiet och gymnasiet tillsammans. Jättekul att träffa nån så. Carro den gamla räven hade inte förändrats nämnvärt men var ändå mognare och har skaffat sig jobb som kosmetolog, så långt ifrån samhälls program med språk-ekonomisk riktning som möjligt haha. Stod o tjattra typ en kvart. Fan va nostalgisk jag blev, vi stod o disskutera andra klasskamrater o sånt.

Haha igår träffade jag dessutom en annan kompis som jag inte sett på 3 år. Hon hade dock börjat jobba på lagerhaus och hade en tre årig dotter nu.(jag skall inte riktigt skaffa barn än är det tänkt, på långa vägar ahh) Hon var jättesnäll så jag fick rabatt på min julklapp haha. Tänk va bra det är att känna folk:9, skämt åsido men va roligt det är att träffa långt glömda människor man inte träffat på ett tag, jag hoppas det kommer hända oftare. Jag skulle dessutom vilja träffa Cristofer igen på Volvo för då jävlar då skall jag snacka med honom haha(mer än i somras i alla fall)

Tillslut så...

Haha, mitt arbete har äntligen gett lite frukt i alla fall. Ja, detta gäller bara min praktikplats, inge c-uppsats eller nått annat relaterat till skolan hehe. Hade sånt flyt i förrgår. Då hade Sven-Åke Gustavsson, skådespelare från Göteborgs stadsteater lämnat ett meddelande på min mobil(kommer aldrig ta bort det) där han sa att han kunde försöka fixa mig plats på stadsteatern men också att jag kanske kunde gå med honom om jag hade lust när skulle genomföra sina regissörsuppdrag till hösten. Ja, för er som inte kommer ihåg Sven-åke så skall jag påminna er kära läsare. Han spelade Snoken( deckare, bodde på sin båt i stockholm med sin hund Turbo som hjälpte till att lösa brott) ringer det en klocka?

Sen ringde de från Mimers hus, kulturhus i Kungälv och ville träffa mig, tala om mycket flyt på en dag.Var på, jag vet inte lite intervju idag med de två kultursekreterare där. Det verkade finnas en massa jag kunde få hjälpa till med där. Fattade aldrig om jag fått plasten men tillslut så sa de att de inte hade några mer frågor, då sa jag, då skickar jag mitt praktikavtal de bara. japp gör det. Så haha, nu har jag fått praktikplats. Verkar vara mycket kul att göra och jag skulle få hjälpa till att göra en massa grejer. Jättekul, skall dock säga nej till snoken hur mycket jag än vill ha den praktiken. Men jag tror inte jag får göra så mycket då, bara gå med  och titta på, det verkade lite så. Sven-Åke verkar lite flummig. Han bara; vi kan väl ha en bra jul, äta lite skinka o så så kan vi väl höras av sen i Januari. Han verkar go men flummig men praktik blir det på kulturhuset.
Over and out....

Så himla gött...

Japp, japp, äntligen hemma i gamla Götet, skönt att återse min gamla hemstad, vad sentimental jag blir men staden blir bara finare ju längre jag e borta:)

Igår, mycket trevlig julfest hemma hos Malin o Anna och en massa annat folk jag kände och inte känner men kul var det. Jag tror dock all julmat, godis blev lite för mycket för min stackars mage och huvud så emma fick se sig besegrad och åkte hem tilsammans med Jenny med magont o huvusvärk. Dock mår jag bättre idag(Tack Anna för all ibum-metin haha) Malin F, du gick väl ned med Lisette o Claudio så jag hann ju inte säga hej då ju, sorry men jag hoppas du hade kul igår i alla fall och att mixern nu fungerar som den skall. Tråkigt oxå att jag inte hann se Agaton men men, jag skall ju vara kattvakt sen:)

Vad händer i veckan då? Emma skall fixa med uppsatsen,(vill kräkas) och ta med lite pepparkakor till mormor o fika, sen blir det ut och fixa de sista julklapparna. Julennärmar sig i alla fall. Mor o Far har i alla fall pyntat huset väldigt fint så nu e det snart jul haha. Over and out...

fix & trix...

Japp, nu e det ju faktiskt december så jag skall nu börja ta mitt ansvar och börja förbereda inför julen, eller i alla fall lite. Har redan julstädat lägenheten, dock e det ju bara 25kvm men det tog banne mig halva dagen, skall dock inte städa mer förrän jag kommer tillbaka efter jul haha. Julklappar så... varje år samma visa, fast jag antar att det ligger något tillfredställande i det med att man varje år skall fråga någon som inte vet(inte jag heller) förresten vad han/hon önskar sig julklapp? Jag har i alla fall småbörjat handla, men eftersom en utav julklapparna jag köpt är till en person som ibland läser min blogg kan jag inte avslöja mer än så... mysteriet tätnar...:)

Vad att se fram emot så, ja, julfesten hemma hos Malle o Anna på lördag, skall bli jättekul och en sista chans att träffa alla kära vänner innan jag drar hem till Götet. Tjejer, jag skall till o försöka baka grönkålspajen i dag,  så uppdatering på hur det gick kommer senare hehe...

detta e höjden alltså...

Ja, innan jag börjar klaga rent allmänt över mig själv så skall det bara konsateras att helgen varit jättetrevlig. Fredagen var lagom, jag hade ingen ork att fixa c-uppsatsen så Jenny kom över och störde på ett sånt där trevligt sätt, vilket fick mig att släppa allt vad uppsats och umgås med vänner istället- mycket trevligt. Igår fick jag julstädat hela lägenheten, inget mer städ förrän jag kommer tillbaka i Januari nu, så det blir till att hålla fint tills jag drar hem till Götet. Sen åkte jag till Malle och var sällskaålih ett par timmar mitt i hennes julstök, hjälpte till att göra Lussekatter, äta russin o åka till samarkand o köpa julstärna, mycket trevligt på det hela taget. malle fick mig att bli inspirerad till att ta tag i mitt julstök vilket jag skall försöka göra idag.

Jaha, nu så nu måste jag klaga lite, alltså jag vet ju redan att ni som känner mig vet att jag e ganska förvirrad för det mesta o att jag måste vara världsmästare på att tappa bort säker men nu börjar det bli löjligt ju. Kära mor o jag var o inhandlade en svart och en grå randig tröja i sommras, vilka jag inte använt än, det har legar i min garderob hela tiden och jag har bara väntat på det rätta tillfället att börja använda dem. Fia hade för ca 2 veckor sedan köpt en likadan o då började helt naturligt prata om att jag ju hade en likadan svart tröja så jag skulle ta fram den. Jag är dessutom bra på ha mycket oording i min graderob så jag hittade den inte just då. Så jag började leta efter den svarta tröjan på allvar för några dagar sedan, för den gråatröjan ligger där den skall. Ja gissa, den svarta är väck, totalt men jag känner mig själv o tänkte att den kommer nog fram sen när jag städat men nej, den är helt väck, den finns inte i min lägenhet. Jag fick till o med min mamma att riva ut min garderob hemma i Götet men dät finns den inte heller. Fattar ni en tröja JAG INTE ENS ANV'ÄNT ÄN HALLÅÅÅÅÅ!!!, jag blir sååååååå trött, ja på mig naturligtvis, ni som läsre blir väl knappats förvånade men jag förstår bara inte. Jag måste ha något allvarligt fel nånstans tror jag:)
The mystery continues....

Tanken var god...

Japp, tanken var god i alla fall. Emma skulle efter flera dagars oorganiserat kaos försöka vara lite organiserad idag. Fixa färdigt de jäkla fotnoterna till uppsatsen så att jag i alla fall gjort något vettigt idag. Det började bra i vart fall.- Runt 11-12 ringde Jenny o undrade om hon fick låna min spis, å de fick hon ju så klart så jag tog en välbehövd, eller nja kanske inte välbehövd men paus i alla fall. Efter Jennys lilla besök försvann dock min motivation helt ... vad göra? Man följer istället med Jenny o Mallan för att sätta upp affischer till deras fundrising. Dock var repro stängt så inga affischer blev uppsatta, tyvärr, så Jenny o jag åkte till Ica istället och host... förbi Teleborgs pizzeria för att köpa lite mat. Ja, jag vet vi skulle tränat idag men åt pizza istället men men ibland får man unna sig sånt:) Så sammanfattningsvis; emma har hmm försökt göra något åt uppsatsen och sen... ja umgåtts med kära vänner en stund, eller resterande del av dagen vilket varit roligare.... adíos amigas....