Uppdatering!!!

nej, jag vill lugna alla som tror denna blogg tagit sommarlov, eller ja man kan lätt tro det eftersom jag säkert inte skrivit sen typ 1 månad tillbaka men jag måste erkänna att det tyvärr bara är lathet o glömska. Nu skall jag dock försöka uppdatera er lite iaf. Vad har hänt sen sist då??

Efter slut på praktiken så spenderade en helt fabulös vecka uppe i Piteå hos min kusin med man o barn. Ögonstenarna heter Filip 7 o Lilly 1 1/2 år. Varmt som attan var det medan jag försökte bounda med mitt lillakusinbarn som jag bara träffat 1 gång tidigare. En liten bestämd prinsessa med mycket humör som lindade lillmoster emma runt sitt finger redan efter första dagen. Bara att konstatera att jag föll direkt. Hade jag kunnat stanna längre så hade jag lätt gjort det hehe men men, de skulle på semester o jag skulle hem för att hmmmm ha lite mer semester haha.

Har mest tagit det lugnt efter det. Midsommar spenderades uppe i stockholm hos min syssling eva o kompis anneli från malmö som flera av er har träffat förra året tror jag det var. Efter en mycket trång tågresa, jag varnar  vänner o bekanta som precis som jag kanske inte tänker så långt i fråga om att boka plats på tåget upp till stockholm. Emma tänkte att en plats med ett bord kan ju vara bra att sitta vid tills man då inser att man sitter två stycken mitt emot varandra med icke existerande fotutrymme på 5 timmar. Not so kul, eller bekvämt för den delen heller. Kom även på att jag bokat precis samma plats på hemresan oxå. Så gott folk hör upp! boka bara plats så du sitter med en person brevid dig om du inte vill dra på dig kramp i benen under 5 timmar lång tågresa med ganska fulla finnar brevid dig... mehh

annars så var midsommar mycket trevlig och faktiskt i stort sett utan regn. Vi spenderade denna ganska kalla  kväll ute i Trosa hos Ann, en av Evas bästa kompisar i hennes föräldrars sommarstuga. Jag skulle dock vilja kalla det året runt boende eftersom det var så himla fint. Stort rött hus med vita knutar och helrenoverat innuti o ja två tillhörande små stugor på tomten varav jag o anneli sov i den ena. Svinkall liten stuga när vi skulle gå o lägga oss vid typ 1-2 tiden tills vi kom på att det sutttit ett litet element på ena sidan av väggen som vi lätt hade kunnat sätta på tidigare istället för att ligga o frysa häcken av oss halva natten, jaja, inte så mycket att tjöta om, vi överlevde ju :) Mycket trevliga människor med tillhörande snapsvisor o allsång då en utav killarna kan sägas ha anammat dagens allsångsledare för kvällen tillsammans med en lånad gitarr.  Dock gav vi oss av ganska smått bakfulla från trosa tidigt på lördag morgon för att bege oss in till stockholm för att shoppa lite. Anneli var lite putt över att hon inte fått handla något än eftersom vi ändå var i stockholm. Kom dock in till ett mycket stängt stockholm så det var bara att bege sig hem till bromma o slagga i soffan för resten av kvällen, men det var oxå fint :)

Tillbaka i götet så är det bara att konstatera att jag bara skall försöka ta det så lugnt jag kan denna veckan, börjar jobba på volvo nästa vecka o det är ju relativt tidiga mornar där så nu försöker jag ta  det lugnt till max:) var förresten o jobbade på dagis, eller förskolan förra veckan, kul att återigen jobba med barn men alla gick i 1:an eller 2:an så de visste ju vad de fick eller inte fick göra så hmm, jag var nog ganska passiv den dagen men det var kul iaf. Idag spöregnar det för fullt, vad göra, skall nog slå mig ner framför lite film i soffan. Ha det gott så skall jag försöka vara duktigare på att uppdatera:)
kramisar

uppdatering så...

sänder liten men sjukt solig och mycket varm hälsning från norrland o Piteå. Har officiellt påbörjat lite seméster. Firar detta med ca 1 vecka i norrland och mina små älsklingar Filip o Lilly, hmm ja inte att förglömma kära kusin och dessutom min kära rara farmor, som det tyvärr inte är så mycket med nu. Sa ju innan jag skulle försöka agera som den bästa lillmoster jag är. Lilly e en bedårande liten snart två årig liten prinsessa som jag kapitulerade för redan första minuterna när jag kom i måndags :) dock kommer det bli lite jobb när jag kommit hem nästa vecka, några dagar hit o dit på dagis, hon ringde igår och ville gärna jag skulle jobba idag men men serru det går ju inte, blir lite långt att pendla :) men bra att veta att man kan få jobba redan nu hihi

igår gick vi på rask promenad i ca 1 timme i ca 25 graders värme, hmm jaaa bra, men väldigt varmt. Hälsade på min farmor idag på hemmet. Vet inte ens om hon riktigt kände igen mig, mycket ledsamt tycker jag, att hon knappt känner igen sina egna barn längre, dessutom kan hon knappt prata längre, inte kul alls, hon har altzheimers och tyvärr så är det ju som det är då. Skall dock hälsa på mer i veckan.

Nepp, nu skall vi gå o kolla lite nationaldagsfirande i parken, jamen visst är det väl så hehe
kram o pöss


ja, de tar över... ibland

 tjoho, sista dagen på praktiken,hehe, jaa, jag förstår att ni nog förstår vart detta inlägg redan kommer leda men men. Igår, ja då skulle jag vara duktig, jobbade kvar hela dagen på jobbet tills 16.30 och sen då jäklar skulle jag få gå o simma för första gången denna veckan, fan va skönt.
Kom till oasen vid 17, dushade och gick in. Jag har alltid som en liten rutin, innan jag börjar simma, sätter mig alltid en liten stund och hmm filosoferar kanske man kan kalla det. Kungälvs simsällskap tränade så att det slog upp mindre vågor i banorna intill. Jag säger, det tog 5 minuter eller så kom det indrösandes ca 5 pensionärer i olika åldrar som helt enkelt tog över motionsbanorna. Jaaa, dvs simma brevid varandra o prata en himla massa, det ger oss andra inte så mycket utrymme tyvärr när man skall simma en massa folk på två banor hehe.

Jag tänkte i alla fall att de nog skulle försvinna efter en stund men nääädå... tillslut hade jag suttit där i typ 30 min, och då var ju, som ni säkert förstod på typiskt emma maner motivationen helt borta:) hehe vad göra, jodå, sätta sig en stund i bastun och ta en lång varm dusch. Ja, det är inte så dåligt det heller :) jaja, det blir till att simma annan dag istället.

Just nu sitter jag o försöker skriva lite recentioner ( kan någon som kan stava ordentligt, hjälpa mig med recention, för det ser konstigt ut:)???) till filmerna som skall visas ihöst här på Mimers. Ikväll, middag med vänner med indiskt tema på Maharani, skall bli fantastiskt trevligt:) bra avslut på denna veckan. Sorligt att inte kunna vara med nästa vecka på avslutning men men, som sagt jag skall ju köpa kort på sj (om jag har råd o komma o hälsa på då istället:)

ha det gött så hörs och ses vi
kramisar